Bitlis de Çelik Soyunma Dolabı

Bitlis de Çelik Soyunma Dolabı
Çelik Soyunma Dolabı

Bitlis ili Merkez ilçesinde yaşıyorsunuz ve atölyenize ya da spor kompeksine 0.8 mm DKP sac malzemeden imal , elektrostatik boyalı çelik soyunma dolabı ya da şirketinize arşiv dosya ( evrak ) dolabı satın almak istiyorsunuz. Nereden bulabilirim diye düşünüyorsunuz o zaman sizde Ankara sitelerde bulunan teşhir mağazamızdan ya da bir telefonla sipariş vererek ihtiyacınız olan çelik dolap larını tedarik edebilirsiniz. 
Çelik soyunma dolabıkartoteks ( özlük ) dosya dolapları, arşiv dosya dolabı ve öğretmen dolapları , şantiye ranzaları , harita proje dolaplarına ek olarak imalathanemizde istenilen ölçü ve özellikte çelik dolap üretimi yapılabilmektedir.
Detaylar için lütfen (0312) 351 25 25 den irtibata geçiniz ya da  www.yilmazburo.com  adresinden çelik dolap  çeşitlerinden cam kapaklı ya da ecza dolabı, compact arşivleme ve kütüphane dolabı bulabilirsiniz.
Dörtlü Metal Soyunma Dolabıİkili Metal Soyunma DolabıÜçlü Metal Soyunma DolabıArşiv Dosya DolabıAltılı Metal Soyunma DolabıCamlı Sürgülü Metal Dosya Dolabı
Dörtlü Kartoteks ( Özlük Dosya ) DolabıDörtlü Kartoteks ( Özlük Dosya ) Dolabı
Harita Plan Dolabı




Adres
:
Sarıgül Sokak No:2 SITELER / Altındağ / Ankara /Turkiye
» Telefon
:
(312) 351-25-25
» Faks
:
(312) 353-34-10
» Gsm No
:
(532) 252-74-88
» Web Site
:

Bitlis de Çelik Soyunma Dolabı - Yılmaz Ofis modeline alternatif ürünleri aşağıda bulabilirsiniz