Kartoteks Dolabı Nedir?

Ham maddesi sayesinde; klasör dolabı, klasörler, kartoteks dolabı, arşiv dolabı sağlam yapıya sahiptir. Klasör dolabı, klasörler, kartoteks dolabı, arşiv dolabı günün koşulları baz alınarak şık ve ergonomik dizaynda üretilirler. Klasör dolabı, klasörler, kartoteks dolabı, arşiv dolabı ergonomik dizaynları sayesinde kullanıcılara rahat kullanım olanağı sağlarlar.
Klasör dolabı, klasörler, kartoteks dolabı, arşiv dolabı; birçok alanda kullanımı söz konusudur. Örneğin Klasör dolabı, klasörler, kartoteks dolapları, arşiv dolabı; Bankalar, üniversiteler, okullar, tüm ofisler, askeriye ve tüm kamu kuruluşlarında kullanılabilir. Klasör dolabı, klasörler, kartoteks dolabı, arşiv dolabı İstenilen ölçülerde üretilebilir. Klasör dolabı, klasörler, kartoteks dolabı, arşiv dolabı yüksek kaliteli Elektrostatik toz boya sistemiyle boyanmaktadır. Klasör dolabı, klasörler, kartoteks dolabı, arşiv dolapları standart renklerin yanı sıra, istenilen özel renk ile de boyanabilir.
Klasör dolabı, klasörler, kartoteks dolabı, arşiv dolaplarının üretiminde; Yılmaz Büro olarak Ankara Siteler içerisinde hizmet vermektedir. Klasör dolabı, klasörler, kartoteks dolabı, arşiv dolabı üretiminde son teknoloji makine parkuru ve son model elektrostatik toz boyahanesi ile yüksek standartlarda seri üretimini yapılmaktadır. Klasör dolabı, klasörler, kartoteks dolabı, arşiv dolabı üretiminde kullanılan Punch makinesi sayesinde, istenilen ölçüler hatasız üretilebilmektedir. El değmeden boya imkânı sunan boyahane sayesinde, Klasör dolabı, klasörler, kartoteks dolabı, arşiv dolabı kusursuz bir görünüme sahip olmaktadır.
Günümüzde koşullarında evrak karmaşasına son verilmesi gereken her alanda Klasör dolabı, klasörler, kartoteks dolabı, arşiv dolabı kullanım ihtiyacı arttığından Klasör dolabı, klasörler, kartoteks dolabı, arşiv dolaplarının önemi günden güne artmıştır. Klasör dolabı, klasörler, kartoteks dolabı, arşiv dolaplarının en can alıcı özelliği; sağlam bir yapıya sahip olup, istenilen ölçülerde rahatlıkla üretilebilmesidir.
Değerli evraklar Klasör dolabı, klasörler, kartoteks dolabı, arşiv dolaplarının içinde muhafaza edinilir. Klasör dolabı, klasörler, kartoteks dolabı, arşiv dolaplarının yönetimi kişiye özel olarak tasarlanabilir. Günümüz koşullarının şifre kilitleri sayesinde Klasör dolabı, klasörler, kartoteks dolabı, arşiv dolapları daha güvenilir alanlar sağlar. Bu sayede Klasör dolabı, klasörler, kartoteks dolabı, arşiv dolaplarının sağlamlığı ve sağladığı güvenliği sayesinde birçok alanda tercih edilir.
Klasör dolabı, klasörler, kartoteks dolabı, arşiv dolaplarının standart renkleri; siyah, beyaz, gri, metalik ve krem rengi olup arzu edildiği takdirde sipariş üzerine özel renk yapılabilir.
Klasör dolabı, klasörler, kartoteks dolabı, arşiv dolaplarının alırken nelere dikkat edilmesi gerekir?” Sorusuna 25 yıllık tecrübemizin getirisi sayesinde sizleri düşünerek, kusursuz Klasör dolabı, klasörler, kartoteks dolabı, arşiv dolaplarının tasarımları yapıyor ve üretiyoruz.
  • Klasör dolabı, klasörler, kartoteks dolabı, arşiv dolaplarının, yüksek kaliteli DKP sacdan üretilmeli ve dayanıklı olmalıdır,
  • Klasör dolabı, klasörler, kartoteks dolabı, arşiv dolaplarının sağladığı güvenliği sayesinde tercih edilebilir olmalıdır (kilit ve şifre sistemi)
  • Klasör dolabı, klasörler, kartoteks dolabı, arşiv dolaplarının, hammaddesinin kalitesi ve imal edilen modelin saç kalınlığı standartlara uygun olmalıdır. Aksi halde Klasör dolabı, klasörler, kartoteks dolabı, arşiv dolaplarının eğilmeler, bükülmeler, raylarda deformasyonlar görülebilir. Buda Klasör dolabı, klasörler, kartoteks dolabı, arşiv dolaplarını kullanılamaz duruma getirir.
  • Klasör dolabı, klasörler, kartoteks dolabı, arşiv dolaplarının, İç hacmi ve fonksiyonelliği muntazam olmalıdır.
  • Klasör dolabı, klasörler, kartoteks dolabı, arşiv dolaplarının, satın alındığı yerin bakım ve servis hizmeti (Klasör dolabı, klasörler, kartoteks dolabı, arşiv dolabı kapak açılamazsa, kilitli kalırsa) olmalıdır.
  • Klasör dolabı, klasörler, kartoteks dolabı, arşiv dolaplarının çeşitlerini sıralayacak olursak aşağıdaki gibi belirtebiliriz.
  • Beş Çekmeceli Teleskopik Raylı Kartoteks Dolabı (Şık bir tasarıma sahip olan Klasör dolabı, klasörler, kartoteks dolabı, arşiv dolapları aynı zamanda ergonomik dizaynı sayesinde rahat bir kullanım imkânı sunar. Teleskopik rayları sayesinde 45 kg yük taşıma kapasitesine sahiptir. Ayrıcı raylar çok sesiz ve ergonomik çalışır.)
  • Dört Çekmeceli Teleskopik Raylı Kartoteks Dolabı (Şık bir tasarıma sahip olan Klasör dolabı, klasörler, kartoteks dolabı, arşiv dolapları aynı zamanda ergonomik dizaynı sayesinde rahat bir kullanım imkânı sunar. Teleskopik rayları sayesinde 45 kg yük taşıma kapasitesine sahiptir. Ayrıcı raylar çok sesiz ve ergonomik çalışır.)
  • Üç Çekmeceli Teleskopik Raylı Kartoteks Dolabı (Şık bir tasarıma sahip olan Klasör dolabı, klasörler, kartoteks dolabı, arşiv dolapları aynı zamanda ergonomik dizaynı sayesinde rahat bir kullanım imkânı sunar. Teleskopik rayları sayesinde 45 kg yük taşıma kapasitesine sahiptir. Ayrıcı raylar çok sesiz ve ergonomik çalışır.)
  • İki Çekmeceli Teleskopik Raylı Kartoteks Dolabı (Şık bir tasarıma sahip olan Klasör dolabı, klasörler, kartoteks dolabı, arşiv dolapları aynı zamanda ergonomik dizaynı sayesinde rahat bir kullanım imkânı sunar. Teleskopik rayları sayesinde 45 kg yük taşıma kapasitesine sahiptir. Ayrıcı raylar çok sesiz ve ergonomik çalışır.)
  • Beş Çekmeceli Standart Raylı Kartoteks Dolabı (Şık bir tasarıma sahip olan Klasör dolabı, klasörler, kartoteks dolabı, arşiv dolapları aynı zamanda ergonomik dizaynı sayesinde rahat bir kullanım imkânı sunar. Teleskopik rayları sayesinde 30 kg yük taşıma kapasitesine sahiptir.)
  • Dört Çekmeceli Standart Raylı Kartoteks Dolabı (Şık bir tasarıma sahip olan Klasör dolabı, klasörler, kartoteks dolabı, arşiv dolapları aynı zamanda ergonomik dizaynı sayesinde rahat bir kullanım imkânı sunar. Teleskopik rayları sayesinde 30 kg yük taşıma kapasitesine sahiptir.)
  • Üç Çekmeceli Standart Raylı Kartoteks Dolabı (Şık bir tasarıma sahip olan Klasör dolabı, klasörler, kartoteks dolabı, arşiv dolapları aynı zamanda ergonomik dizaynı sayesinde rahat bir kullanım imkânı sunar. Teleskopik rayları sayesinde 30 kg yük taşıma kapasitesine sahiptir.)
  • İki Çekmeceli Standart Raylı Kartoteks Dolabı (Şık bir tasarıma sahip olan Klasör dolabı, klasörler, kartoteks dolabı, arşiv dolapları aynı zamanda ergonomik dizaynı sayesinde rahat bir kullanım imkânı sunar. Teleskopik rayları sayesinde 30 kg yük taşıma kapasitesine sahiptir.)

Güvenliği arttırılmış şifre kilit sistemli Klasör dolabı, klasörler, kartoteks dolabı, özel ölçülerde ve kişiye özel dizayna sahip Klasör dolabı, klasörler, kartoteks dolabı üretimi yapılmaktadır.
Her türlü Klasör dolabı, klasörler, kartoteks dolabı, arşiv dolabı üretimi için bizimle ayrıca irtibata geçebilirsiniz.
Yılmaz Ofis Mobilya, kurulduğu tarih olan 1977'den bu zamana, "kalitede güvence, müşteride memnuniyet" anlayışı ile hareket etmektedir. 25 yılı aşkın tecrübe ve birikimi sayesinde mekânlarınızı daha rahat ve yaşanılabilir alanlar haline getirmeyi amaç edinmiştir. Sektördeki yenilikleri günü gününe takip ederek gereken yatırımları yapmaktan kaçınmaksızın ürün yelpazesini devamlı geliştirmektedir. Üretimi yapmış olduğumuz Ürün guruplarını ana başlıklar altında toparlamak gerekirse; Soyunma dolabı ve Çeşitli Soyunma Dolapları, Dosya Dolapları, Proje Dolabı, Kesonlar, Klasör Dolapları, Kart Dolapları, Kartoteks Dolapları, Pafta Dolabı (Arşiv Dolabı), Harita Plan Dolabı (Arşiv Dolabı), Klasör dolabı, klasörler, kartoteks dolabı, arşiv dolabı , askı bandı, Compact Arşiv Sistemi, Metal Dolap, Çelik Dolap, Çelik Raf, Çelik Eşya, Kütüphane ve Kitaplıklar, Çelik Masa, Ranza, Yanmaz Dolaplar, Yangına Dayanıklı Dolaplar, Çöp Kovaları, Laboratuvar Dolapları ve Laboratuvar Argümanları, Çelik Mobilya şeklindedir. Standart ürünlerin yanı sıra, mekânların ölçülerine uygun, istenilen şekillerde ürünler yaparak müşterilerine sınırlı alanlarda da rahatlık ve kolaylık sunmak en büyük hizmetlerindendir.
Yılmaz Ofis Mobilya , tecrübeli çalışma ekibi sayesinde müşteri taleplerini eksiksiz karşılamayı, zamanında teslim ettiği ürünlerini hızlı ve güvenilir hizmetiyle pekiştirerek mutlak müşteri memnuniyetini her geçen gün arttırarak devam etmeyi amaçlamaktadır. Yılmaz Ofis Mobilya , her türlü Klasör dolabı, klasörler, kartoteks dolabı, arşiv dolabı üretiminde tek adres olmayı en önemli görev saymaktadır.


Konya Emirgazi de Çelik Dolap

çelik dolap,soyunma dolabı,elbise dolabı,Konya ili Emirgazi ilçesinde yaşıyorsunuz ve atölyenize yada spor kompeksine 0.8 mm DKP sac malzemeden imal , elektrostatik boyalı çelik soyunma dolabı yada şirketinize arşiv dosya ( evrak ) dolabı satın almak istiyorsunuz. Nereden bulabilirim diye düşünüyorsunuz o zaman sizde Ankara sitelerde bulunan teşhir mağazamızdan yada bir telefonla sipariş vererek ihtiyacınız olan çelik dolap larını tedarik edebilirsiniz. 
Çelik soyunma dolabıkartoteks ( özlük ) dosya dolapları, arşiv dosya dolabı ve öğretmen dolapları , şantiye ranzaları , harita proje dolaplarına ek olarak imalathanemizde istenilen ölçü ve özellikte çelik dolap üretimi yapılabilmektedir.
Detaylar için lütfen (0312) 351 25 25 den irtibata geçiniz yada  www.yilmazburo.com  adresinden çelik dolap  çeşitlerinden cam kapaklı yada ecza dolabı, compact arşivleme ve kütüphane dolabı bulabilirsiniz.



Adres
:
Sarıgül Sokak No:2 SITELER / Altındağ / Ankara /Turkiye
» Telefon
:
(312) 351-25-25
» Faks
:
(312) 353-34-10
» Gsm No
:
(532) 252-74-88
» Web Site
:

Konya Doğanhisar da Çelik Dolap

çelik dolap,soyunma dolabı,elbise dolabı,Konya ili Doğanhisar ilçesinde yaşıyorsunuz ve atölyenize yada spor kompeksine 0.8 mm DKP sac malzemeden imal , elektrostatik boyalı çelik soyunma dolabı yada şirketinize arşiv dosya ( evrak ) dolabı satın almak istiyorsunuz. Nereden bulabilirim diye düşünüyorsunuz o zaman sizde Ankara sitelerde bulunan teşhir mağazamızdan yada bir telefonla sipariş vererek ihtiyacınız olan çelik dolap larını tedarik edebilirsiniz. 
Çelik soyunma dolabıkartoteks ( özlük ) dosya dolapları, arşiv dosya dolabı ve öğretmen dolapları , şantiye ranzaları , harita proje dolaplarına ek olarak imalathanemizde istenilen ölçü ve özellikte çelik dolap üretimi yapılabilmektedir.
Detaylar için lütfen (0312) 351 25 25 den irtibata geçiniz yada  www.yilmazburo.com  adresinden çelik dolap  çeşitlerinden cam kapaklı yada ecza dolabı, compact arşivleme ve kütüphane dolabı bulabilirsiniz.



Adres
:
Sarıgül Sokak No:2 SITELER / Altındağ / Ankara /Turkiye
» Telefon
:
(312) 351-25-25
» Faks
:
(312) 353-34-10
» Gsm No
:
(532) 252-74-88
» Web Site
:

Konya Derebucak da Çelik Dolap

çelik dolap,soyunma dolabı,elbise dolabı,Konya ili Derebucak ilçesinde yaşıyorsunuz ve atölyenize yada spor kompeksine 0.8 mm DKP sac malzemeden imal , elektrostatik boyalı çelik soyunma dolabı yada şirketinize arşiv dosya ( evrak ) dolabı satın almak istiyorsunuz. Nereden bulabilirim diye düşünüyorsunuz o zaman sizde Ankara sitelerde bulunan teşhir mağazamızdan yada bir telefonla sipariş vererek ihtiyacınız olan çelik dolap larını tedarik edebilirsiniz. 
Çelik soyunma dolabıkartoteks ( özlük ) dosya dolapları, arşiv dosya dolabı ve öğretmen dolapları , şantiye ranzaları , harita proje dolaplarına ek olarak imalathanemizde istenilen ölçü ve özellikte çelik dolap üretimi yapılabilmektedir.
Detaylar için lütfen (0312) 351 25 25 den irtibata geçiniz yada  www.yilmazburo.com  adresinden çelik dolap  çeşitlerinden cam kapaklı yada ecza dolabı, compact arşivleme ve kütüphane dolabı bulabilirsiniz.



Adres
:
Sarıgül Sokak No:2 SITELER / Altındağ / Ankara /Turkiye
» Telefon
:
(312) 351-25-25
» Faks
:
(312) 353-34-10
» Gsm No
:
(532) 252-74-88
» Web Site
:

Konya Derbent de Çelik Dolap

çelik dolap,soyunma dolabı,elbise dolabı,Konya ili Derbent ilçesinde yaşıyorsunuz ve atölyenize yada spor kompeksine 0.8 mm DKP sac malzemeden imal , elektrostatik boyalı çelik soyunma dolabı yada şirketinize arşiv dosya ( evrak ) dolabı satın almak istiyorsunuz. Nereden bulabilirim diye düşünüyorsunuz o zaman sizde Ankara sitelerde bulunan teşhir mağazamızdan yada bir telefonla sipariş vererek ihtiyacınız olan çelik dolap larını tedarik edebilirsiniz. 
Çelik soyunma dolabıkartoteks ( özlük ) dosya dolapları, arşiv dosya dolabı ve öğretmen dolapları , şantiye ranzaları , harita proje dolaplarına ek olarak imalathanemizde istenilen ölçü ve özellikte çelik dolap üretimi yapılabilmektedir.
Detaylar için lütfen (0312) 351 25 25 den irtibata geçiniz yada  www.yilmazburo.com  adresinden çelik dolap  çeşitlerinden cam kapaklı yada ecza dolabı, compact arşivleme ve kütüphane dolabı bulabilirsiniz.



Adres
:
Sarıgül Sokak No:2 SITELER / Altındağ / Ankara /Turkiye
» Telefon
:
(312) 351-25-25
» Faks
:
(312) 353-34-10
» Gsm No
:
(532) 252-74-88
» Web Site
:

Konya Çumra da Çelik Dolap

çelik dolap,soyunma dolabı,elbise dolabı,Konya ili Çumra ilçesinde yaşıyorsunuz ve atölyenize yada spor kompeksine 0.8 mm DKP sac malzemeden imal , elektrostatik boyalı çelik soyunma dolabı yada şirketinize arşiv dosya ( evrak ) dolabı satın almak istiyorsunuz. Nereden bulabilirim diye düşünüyorsunuz o zaman sizde Ankara sitelerde bulunan teşhir mağazamızdan yada bir telefonla sipariş vererek ihtiyacınız olan çelik dolap larını tedarik edebilirsiniz. 
Çelik soyunma dolabıkartoteks ( özlük ) dosya dolapları, arşiv dosya dolabı ve öğretmen dolapları , şantiye ranzaları , harita proje dolaplarına ek olarak imalathanemizde istenilen ölçü ve özellikte çelik dolap üretimi yapılabilmektedir.
Detaylar için lütfen (0312) 351 25 25 den irtibata geçiniz yada  www.yilmazburo.com  adresinden çelik dolap  çeşitlerinden cam kapaklı yada ecza dolabı, compact arşivleme ve kütüphane dolabı bulabilirsiniz.



Adres
:
Sarıgül Sokak No:2 SITELER / Altındağ / Ankara /Turkiye
» Telefon
:
(312) 351-25-25
» Faks
:
(312) 353-34-10
» Gsm No
:
(532) 252-74-88
» Web Site
:

Konya Çeltik de Çelik Dolap

çelik dolap,soyunma dolabı,elbise dolabı,Konya ili Çeltik ilçesinde yaşıyorsunuz ve atölyenize yada spor kompeksine 0.8 mm DKP sac malzemeden imal , elektrostatik boyalı çelik soyunma dolabı yada şirketinize arşiv dosya ( evrak ) dolabı satın almak istiyorsunuz. Nereden bulabilirim diye düşünüyorsunuz o zaman sizde Ankara sitelerde bulunan teşhir mağazamızdan yada bir telefonla sipariş vererek ihtiyacınız olan çelik dolap larını tedarik edebilirsiniz. 
Çelik soyunma dolabıkartoteks ( özlük ) dosya dolapları, arşiv dosya dolabı ve öğretmen dolapları , şantiye ranzaları , harita proje dolaplarına ek olarak imalathanemizde istenilen ölçü ve özellikte çelik dolap üretimi yapılabilmektedir.
Detaylar için lütfen (0312) 351 25 25 den irtibata geçiniz yada  www.yilmazburo.com  adresinden çelik dolap  çeşitlerinden cam kapaklı yada ecza dolabı, compact arşivleme ve kütüphane dolabı bulabilirsiniz.



Adres
:
Sarıgül Sokak No:2 SITELER / Altındağ / Ankara /Turkiye
» Telefon
:
(312) 351-25-25
» Faks
:
(312) 353-34-10
» Gsm No
:
(532) 252-74-88
» Web Site
:

Konya Cihanbeyli de Çelik Dolap

çelik dolap,soyunma dolabı,elbise dolabı,Konya ili Cihanbeyli ilçesinde yaşıyorsunuz ve atölyenize yada spor kompeksine 0.8 mm DKP sac malzemeden imal , elektrostatik boyalı çelik soyunma dolabı yada şirketinize arşiv dosya ( evrak ) dolabı satın almak istiyorsunuz. Nereden bulabilirim diye düşünüyorsunuz o zaman sizde Ankara sitelerde bulunan teşhir mağazamızdan yada bir telefonla sipariş vererek ihtiyacınız olan çelik dolap larını tedarik edebilirsiniz. 
Çelik soyunma dolabıkartoteks ( özlük ) dosya dolapları, arşiv dosya dolabı ve öğretmen dolapları , şantiye ranzaları , harita proje dolaplarına ek olarak imalathanemizde istenilen ölçü ve özellikte çelik dolap üretimi yapılabilmektedir.
Detaylar için lütfen (0312) 351 25 25 den irtibata geçiniz yada  www.yilmazburo.com  adresinden çelik dolap  çeşitlerinden cam kapaklı yada ecza dolabı, compact arşivleme ve kütüphane dolabı bulabilirsiniz.



Adres
:
Sarıgül Sokak No:2 SITELER / Altındağ / Ankara /Turkiye
» Telefon
:
(312) 351-25-25
» Faks
:
(312) 353-34-10
» Gsm No
:
(532) 252-74-88
» Web Site
:

Konya Bozkır da Çelik Dolap

çelik dolap,soyunma dolabı,elbise dolabı,Konya ili Bozkır ilçesinde yaşıyorsunuz ve atölyenize yada spor kompeksine 0.8 mm DKP sac malzemeden imal , elektrostatik boyalı çelik soyunma dolabı yada şirketinize arşiv dosya ( evrak ) dolabı satın almak istiyorsunuz. Nereden bulabilirim diye düşünüyorsunuz o zaman sizde Ankara sitelerde bulunan teşhir mağazamızdan yada bir telefonla sipariş vererek ihtiyacınız olan çelik dolap larını tedarik edebilirsiniz. 
Çelik soyunma dolabıkartoteks ( özlük ) dosya dolapları, arşiv dosya dolabı ve öğretmen dolapları , şantiye ranzaları , harita proje dolaplarına ek olarak imalathanemizde istenilen ölçü ve özellikte çelik dolap üretimi yapılabilmektedir.
Detaylar için lütfen (0312) 351 25 25 den irtibata geçiniz yada  www.yilmazburo.com  adresinden çelik dolap  çeşitlerinden cam kapaklı yada ecza dolabı, compact arşivleme ve kütüphane dolabı bulabilirsiniz.



Adres
:
Sarıgül Sokak No:2 SITELER / Altındağ / Ankara /Turkiye
» Telefon
:
(312) 351-25-25
» Faks
:
(312) 353-34-10
» Gsm No
:
(532) 252-74-88
» Web Site
:

Konya Beyşehir de Çelik Dolap

çelik dolap,soyunma dolabı,elbise dolabı,Konya ili Beyşehir ilçesinde yaşıyorsunuz ve atölyenize yada spor kompeksine 0.8 mm DKP sac malzemeden imal , elektrostatik boyalı çelik soyunma dolabı yada şirketinize arşiv dosya ( evrak ) dolabı satın almak istiyorsunuz. Nereden bulabilirim diye düşünüyorsunuz o zaman sizde Ankara sitelerde bulunan teşhir mağazamızdan yada bir telefonla sipariş vererek ihtiyacınız olan çelik dolap larını tedarik edebilirsiniz. 
Çelik soyunma dolabıkartoteks ( özlük ) dosya dolapları, arşiv dosya dolabı ve öğretmen dolapları , şantiye ranzaları , harita proje dolaplarına ek olarak imalathanemizde istenilen ölçü ve özellikte çelik dolap üretimi yapılabilmektedir.
Detaylar için lütfen (0312) 351 25 25 den irtibata geçiniz yada  www.yilmazburo.com  adresinden çelik dolap  çeşitlerinden cam kapaklı yada ecza dolabı, compact arşivleme ve kütüphane dolabı bulabilirsiniz.



Adres
:
Sarıgül Sokak No:2 SITELER / Altındağ / Ankara /Turkiye
» Telefon
:
(312) 351-25-25
» Faks
:
(312) 353-34-10
» Gsm No
:
(532) 252-74-88
» Web Site
:
2014-11-30 - Yılmaz Ofis modeline alternatif ürünleri aşağıda bulabilirsiniz